tuinRENOVATIE door PVS Hoveniers voor een flinke opknapbeurt VAN UW TUIN

Door middel van een tuinrenovatie krijgt uw tuin een flinke opknapbeurt.

Met tuinrenovatie weer een nieuwe tuin

Vaak kan bestrating en sommige beplanting hergebruikt worden.

PVS HOVENIERS IS HET HOVENIERSBEDRIJF UIT DEN BOSCH VOOR TUINRENOVATIE ALS U UW TUIN GRONDIG WILT LATEN renoveren / OPKNAPPEN

tuinrenovatie bestrating

Is tuinrenovatie iets voor uw tuin?

Door middel van een tuinrenovatie krijgt uw tuin een flinke opknapbeurt. Een tuin is gemiddeld eens per 10 jaar toe aan een flinke opknapbeurt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. De tuin sluit bijvoorbeeld door een verbouwing niet meer aan bij uw wensen of de tuin is verwaarloosd geraakt of u wilt gewoon eens een keer iets anders. Een tuinrenovatie is een flinke klus. Het grote voordeel van tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin voor een groot deel bewaard blijft. PVS Hoveniers kijkt welke planten verplaatst moeten worden en waar er gesnoeid moet worden. Ook kan bestaand straatwerk vaak worden hergebruikt. Uw tuin wordt dus grondig opgeknapt, zonder dat u alles opnieuw moet aanschaffen. Het laten renoveren van uw tuin is hierdoor aantrekkelijk voor uw portemonnee.

tuinrenovatie bestrating
tuinrenovatie bestrating
tuinrenovatie bestrating
tuinrenovatie bestrating

Nieuwe tuin aanleggen of tuinrenovatie

De keuze tussen een geheel nieuwe tuin laten aanleggen of uw bestaande tuin laten renoveren is minder lastig dan u denkt. Stel uzelf de vraag waaraan ben ik gehecht in mijn tuin en wat is de waarde daarvan. Zijn de bomen, struiken en bestrating de moeite waard om opgeknapt te worden en deels te vernieuwen of betekent dat oplappen voor de korte termijn. Is er veel bestrating in de tuin dan is het van belang om te kiezen of deze hergebruikt kan worden of vervangen moet worden. Offer een mooie oude boom, een rustieke vijver of een zonnig gelegen terras niet zomaar op voor een nieuwe tuin.