Sierbestrating

Laat uw Sierbestrating LEGGEN door PVS HOVENIERS om uw tuin te verfraaien

Sierbestrating is een onmisbaar en zeer belangrijk element in de tuin. Sierbestrating geeft sfeer aan de tuin. Het is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp en de tuinaanleg, maar ook voor de tuineigenaar is sierbestrating enorm belangrijk. Denk daarbij aan de paden in de tuin en het terras zodat u heerlijk buiten in de tuin kunt zitten.

Het belang van een vakkundige aanleg van de sierbestrating wordt pas duidelijk wanneer u opmerkt dat deze niet vakkundig is aangelegd. Onvoldoende afschot zorgt voor plasvorming, verzakkingen leiden tot struikelpartijen over opstaande klinkers en wanneer een terras niet egaal is gelegd, wiebelen uw stoelen en tuintafel. Voor het vakkundig laten leggen van sierbestrating van uw terras, paden of oprit bent u bij PVS Hoveniers aan het juiste adres.

Laat uw sierbestrating door PVS Hoveniers leggen

Onze stratenmakers kunnen sierbestrating op een perfecte wijze voor u leggen:

  • Onder afschot en indien nodig voorzien van een drain
  • Wij kunnen een breed scala aan legverbanden perfect toepassen
  • Keramische terrassen leggen wij in mortel
  • Eventueel gefundeerd met puin om rijsporen in opritten te voorkomen
  • Vakkundig inslijpen van bestrating
Sierbestrating
Sierbestrating

MATERIAALKEUZE voor uw terras, oprit of tuinpad

De verschillende soorten sierbestrating hebben allemaal hun eigen eigenschappen zoals afmetingen, kleur en prijs. Wij voor u de meest gebruikte sierbestratingen voor u op een rij gezet.

  • Betontegels zijn prijstechnisch interessant, en zijn bovendien leverbaar in vele soorten, maten, kleuren en vormen.
  • Gebakken bestrating geeft een authentieke uitstraling en is de reden dat mensen hiervoor kiezen. Ze zijn zeer geschikt voor diverse legverbanden, en verkrijgbaar in diverse tinten.
  • Natuursteen staat bekend om de hoogwaardige uitstraling en kwaliteit. Mede hierdoor worden ze door veel mensen als zeer aantrekkelijk gezien.
  • Chinese hardsteen wordt als een prijstechnisch betaalbaar alternatief voor natuurstenen gezien. Ze zijn tevens relatief gemakkelijk schoon te houden.
  • Keramische tegels zijn de topper binnen ons aanbod. Ze vormen het verlengstuk tussen binnen en buiten, en zijn een lust voor het oog. Ze zijn daarnaast gemakkelijk schoon te houden, krasvast én anti-slip. Ofwel veel voordelen dus!
Sierbestrating
Klinkers

Welke kleur kiest u voor de sierbestrating voor uw oprit, tuinpad of terras

Tijdens het maken van het tuinontwerp wordt de kleur van uw sierbestrating bepaald. Deze keuze is van grote invloed voor de sfeer van uw tuin. Vaak wordt gekozen voor natuurlijke grijstinten. Terrassen en paden mogen immers een neutrale achtergrond vormen voor andere, kleurigere tuinonderdelen.

Let bij de keuze van terrastegels vooral op lichte of juist donkere tinten. Een lichte sierbestrating valt meer op en laat een ruimte daardoor groter lijken. Donkere tinten zijn neutraler en maken de sfeer van een terras intiemer.

Keramische Sierbestrating door PVS Hoveniers

Keramische tegels worden al jaren binnen toegepast, maar het Italiaanse product is nu ook geschikt voor toepassing buiten in de tuin. Keramische tegels leggen is een specialistische en bewerkelijke bezigheid. Een van onze stratenmakers is een echte specialist op dit gebied. Op een speciaal geprepareerde ondergrond weet hij de keramische tuintegels perfect te leggen. Dit zorgt voor jarenlang onderhoudsvriendelijk plezier zodat u meer tijd over heeft voor andere dingen.

Leistenen