De MOOISTE VERANDA KOOPT U BIJ PVS HOVENIERS

Wij kunnen iedere maat en vorm maken en leveren.

PRACHTIGE TUINKAMERS ALS VOORBEELD IN ONZE SHOWROOM AANWEZIG

Kom gerust een kijkje nemen en overtuig uzelf van de kwaliteit. De prijs is zeker concurrerend.

PVS HOVENIERS VOOR ALUMINIUM VERANDA’S EN TUINKAMERS

standaard veranda

Denk eens aan een luxe aluminium veranda of tuinkamer

Een aluminium veranda is voor veel mensen een droom. Terecht natuurlijk want waar anders kun je zo heerlijk ontspannen als onder een mooie onderhoudsarme aluminium veranda.  Het buitenleven wordt gewoon optimaal benut met een aluminium veranda. Een aluminium veranda is zeer geschikt voor je terras, het terras kan zowel direct aan het huis liggen als helemaal achter in uw tuin. Een veranda kan namelijk als aanbouw maar ook als losstaande veranda worden gebruikt. Snel naar binnen voor een zomerse bui hoeft niet, dankzij de veranda kun je gewoon buiten op je terras blijven zitten, geheel beschermt tegen de regen. Een aluminium veranda is een verlengstuk van je woonkamer, daarom moet de veranda er goed uitzien en gemaakt zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Heerlijk genieten onder uw mooie veranda

Het is in de vroege avond, lekker genietend tijdens het barbequen onder het genot van een drankje op uw terras gedurende de zwoele zomeravonden. Ondanks dat briesje dat u voelt, zit u toch lekker beschut onder een veranda van De Goedkoopste Veranda. De Goedkoopste Veranda is een dochterbedrijf van PVS Hoveniers gevestigd op dezelfde locatie.

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een ruim assortiment aan aluminium veranda’s. Blader gerust eens door ons online assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze sfeervolle showroom in Den Bosch waar ook PVS Hoveniers is gevestigd.

aluminium tuinkamer

Wat mogelijkheden betreft valt er genoeg te kiezen

U kunt denken aan een aluminium veranda bevestigd aan uw huis, maar ook aan een vrijstaande veranda. Het ligt er maar net aan waar u graag wilt zitten. Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een veranda hebben, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door De Goedkoopste Veranda. Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze overkappingen. Vraag naar de voorwaarden. Deze overkapping moet natuurlijk wel op de juiste wijze zijn gemonteerd.

Wat is de ideale plaats voor een houten overkapping?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Waar de zon ’s middags aan de hemel staat speelt hierin een belangrijke rol. Een gunstige ligging van de houten veranda in uw tuin is dus van groot belang. Gelukkig kan een overkapping ook prima een opzichzelfstaand element zijn in uw tuin.

houten overkapping
houten overkapping
houten overkapping
houten tuinhuis

Houten blokhut

De mooiste blokhutten vindt u bij PVS Hoveniers uit Den Bosch. Tevens is het mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Of u nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, PVS Hoveniers kan ze voor u leveren en installeren. U kunt ook kiezen voor kleine modellen houten blokhutten zodat dit de ideale bergruimte is voor bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.