PVS HOVENIERS IS HET HOVENIERSBEDRIJF UIT DEN BOSCH VOOR TUINONTWERP, TUINAANLEG, TUINONDERHOUD, TUINRENOVATIE EN SIERBESTRATING VAN UW TUIN.

De eigenaar Paul van Stippent een geboren hovenier. De ambacht werd hem met de paplepel ingegoten door zijn vader. PVS Hoveniers beschikt inmiddels over 20 jaar ervaring in het hoveniersvak. In die 20 jaar zijn alle vormen van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en sierbestrating voorbij gekomen. Bij ons staat de klant centraal en dat is dan ook hetgeen wij uit willen stralen. Neem gerust een kijkje onder het kopje projecten. U krijgt dan een goed beeld van enkele door ons aangelegde tuinen.

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en tuinafscheiding.

Als professioneel hoveniersbedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch ( Den Bosch ) weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin op de juiste wijze aangelegd dient te worden. Een goede basis staat namelijk garant voor jarenlang tuinplezier met optimale onderhoudsvriendelijkheid. Dat is dan ook de uitgangspositie van PVS Hoveniers: een tuin dient als plek om te ontspannen, niet om zorgen te kweken.

Tuinaanleg
Tuinaanleg

Geniet van het buitenleven door een houten of aluminium veranda’s / overkappingen op maat.

PVS Hoveniers uit Den Bosch bestaat uit een enthousiast team hoveniers met ieder zijn eigen specialisme. Op deze wijze draagt ieder zijn steentje bij aan de aanleg van uw unieke tuin. Door korte communicatielijnen hopen we de droom van onze klant te verwezenlijken op een efficiënte en klantvriendelijke manier. Klant is koning en dus zullen wij net zolang doorgaan totdat u tevreden bent. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Of u nu een geheel nieuwe tuin wilt of alleen een frisse wind door uw tuin wilt laten waaien, PVS Hoveniers is u graag van dienst!

Tuinontwerp is de basis van iedere tuin.

Iedereen kijkt op een andere manier naar zijn tuin. De één hecht vooral waarde aan een functioneel gebruik, de ander heeft vooral oog voor alles wat groeit en bloeit. De uitdaging van een tuinontwerp zit hem in het vinden van een balans tussen de uitstraling van de woning, de wensen van de klant en de ligging van de tuin. Wanneer deze balans wordt gevonden is het tuinontwerp klaar voor uitvoering.

Tuinaanleg de realisatie van uw nieuwe tuin

Bij akkoord van het ontwerp, de offerte en de planning start PVS Hoveniers met de tuinaanleg. De realistische en dus haalbare planning zorgen ervoor dat u binnen de gestelde termijn kunt genieten van uw geheel of gedeeltelijk nieuwe tuin. De tuinaanleg wordt door onze hoveniers op een gestructureerde, efficiënte en logische manier uitgevoerd. PVS Hoveniers is overtuigd van zowel de kwaliteit van de plantgewassen als de uitvoering van de werkzaamheden door onze ervaren hoveniers en stratemakers.

Tuinontwerp
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor een blijvend mooie tuin

De schoonheid van uw tuin komt uitsluitend tot uitdrukking wanneer het tuinonderhoud goed verzorgd is. Vormen, lijnen en composities blijven behouden en uw tuinplanten zijn in top conditie. Dat zorgt voor rust en geeft u de gelegenheid te genieten van uw vrije tijd. Heeft u onvoldoende tijd, te weinig kennis of simpelweg niet de juiste gereedschappen om het tuinonderhoud zelf uit te voeren? De ervaren hoveniers van PVS Hoveniers nemen u al het werk uit handen. Zij werken dagelijks in vaste teams en leveren altijd de hoogste kwaliteit!

Sierbestrating door PVS Hoveniers uit Den Bosch

Voor uw terras zijn de mogelijkheden tegenwoordig enorm. PVS Hoveniers kan u helpen een goede keuze te maken welke goed bij uw tuin integreerd. Denk eens aan een keramische tegel. Keramische tegels is de ideale bestrating voor uw tuin. Dankzij de allerbeste technieken zijn deze prachtige tegels van hoogwaardige kwaliteit tegenwoordig ook geschikt voor buiten. U kunt de tegels uitstekend leggen in uw tuin, dakterras of balkon. De flinterdunne keramische buitentegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, of het nou vriest, hoost of waait, uw terras ligt er altijd mooi bij!

Een prachtig aangelegd terras met kwaliteitsstenen en tegels geeft uw tuin een totaal nieuwe uitstraling. Betontegels of betonklinkers? De betontegel is een klassieke bestrating die eigenlijk overal kan worden gebruikt. U kunt ze in de tuin gebruiken, voor een pad, voor een stoep of zelfs voor een mooi terras. Betontegels zijn tegenwoordig niet meer alleen grijze of zwarte stoeptegels met of zonder facetrand. Tegenwoordig kunnen betontegels in allerlei kleuren en maten worden verkregen van zandgeel tot gevlamd. Als u dus op zoek bent naar een kleurrijke betontegel dan heeft u meer dan genoeg keuze.

Sierbestrating