tuincentrum

tuinCentrum Den Bosch

PVS Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in Den Bosch voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud én sierbestrating. Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang tuinplezier met optimale onderhoudsvriendelijkheid. Dat is dan ook de uitgangspositie van PVS Hoveniers: een tuin dient als plek om te ontspannen, niet om zorgen te kweken. Ook de kleinere voor en achtertuin doen wij graag aanleggen en onderhouden als u dit niet zelf meer kunt.

In ons kleine tuincentrum kunt u diverse planten aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens kunt u hier ideeën opdoen voor uw tuin daar buiten de beplanting om we een groot assortiment in diverse bestratingen hebben. Zo krijgt u meteen een goede indruk van de mogelijkheden voor uw tuin.

Duurzame veranda

Zonder veranda kunt u het prachtige buitenleven mislopen. Wilt u alles uit uw tuin halen? Volledig kunnen genieten in de avond van de zonsondergang? Bestel dan direct een terrasoverkapping bij ons. In onze showroom staat een ruime collectie opgesteld zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren.

Binnen ons ruime aanbod vindt u altijd iets dat volledig bij u past. Bovendien leveren wij onze veranda’s aan als compleet bouwpakket. Dit betekent dat u het bouwpakket eenvoudig in elkaar kunt zetten en snel kunt genieten van uw terrasoverkapping.

Laat u liever de montage over aan echte professionals?
Geen probleem. Wij staan voor u klaar van A tot Z.

tuincentrum