bestrating

Bedrijfstuinen

Een goed verzorgde bedrijfstuin is een zeer belangrijk visitekaartje dat vertrouwen wekt bij klanten. Uw bedrijfstuin straalt uit waar u voor staat als organisatie: verzorgd, ingetogen of juist fantasierijk. PVS Hoveniers werkt graag met u mee aan het realiseren van de juiste indruk met uw bedrijfstuin.

Een karaktervolle bedrijfstuin is niet alleen een mooie entree voor uw klanten, maar het is ook een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. Heerlijk pauzeren met collega’s in de buitenlucht, ontspannen in een sfeervolle setting.

Bij het adviseren voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van het groen bij uw bedrijfsterrein kijken wij naar:

  • De functionaliteit van het groen
  • De aard van het bedrijf
  • De gewenste uitstraling van uw pand
  • De zichtbaarheid van uw bedrijfspand vanaf de weg
  • De kosten voor het groenonderhoud

Ondernemers moeten zich concentreren op bedrijfsvoering. Het onderhouden van de bedrijfstuinen en het groenpark kunt u uitbesteden aan PVS Hoveniers. Naast een goede planning vinden wij communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Bij sommige terreinen komen wij maandelijks en dan is het wel fijn dat u weet wanneer we komen en wie er komt. Voor meer informatie of als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Hovenier