fbpx

Clock IconTuincentrum:
Ma - Vrij: 09.00u - 17.00u
Za: 10.00u - 16.00u

house iconAdresgegevens:
Guldengaarde 3
5234 GG Den Bosch

PVS HOVENIERS IS HET HOVENIERSBEDRIJF UIT DEN BOSCH VOOR ALUMINIUM VERANDA'S EN TUINKAMERS IN UW TUIN.

Denk eens aan een luxe aluminium veranda of tuinkamer
Een aluminium veranda is voor veel mensen een droom. Terecht natuurlijk want waar anders kun je zo heerlijk ontspannen als onder een mooie onderhoudsarme aluminium veranda.  Het buitenleven wordt gewoon optimaal benut met een aluminium veranda. Een aluminium veranda is zeer geschikt voor je terras, het terras kan zowel direct aan het huis liggen als helemaal achter in uw tuin. Een veranda kan namelijk als aanbouw maar ook als losstaande veranda worden gebruikt. Snel naar binnen voor een zomerse bui hoeft niet, dankzij de veranda kun je gewoon buiten op je terras blijven zitten, geheel beschermt tegen de regen. Een aluminium veranda is een verlengstuk van je woonkamer, daarom moet de veranda er goed uitzien en gemaakt zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Heerlijk genieten onder uw mooie veranda
Het is in de vroege avond, lekker genietend tijdens het barbequen onder het genot van een drankje op uw terras gedurende de zwoele zomeravonden. Ondanks dat briesje dat u voelt, zit u toch lekker beschut onder een veranda van De Goedkoopste Veranda. De Goedkoopste Veranda is een dochterbedrijf van PVS Hoveniers gevestigd op dezelfde locatie.

Uitgebreid assortiment
Wij bieden u een ruim assortiment aan aluminium veranda’s. Blader gerust eens door ons online assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze sfeervolle showroom in Den Bosch waar ook PVS Hoveniers is gevestigd.

Wat mogelijkheden betreft valt er genoeg te kiezen 
U kunt denken aan een aluminium veranda bevestigd aan uw huis, maar ook aan een vrijstaande veranda. Het ligt er maar net aan waar u graag wilt zitten. Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een veranda hebben, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door De Goedkoopste Veranda. Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze overkappingen. Vraag naar de voorwaarden. Deze overkapping moet natuurlijk wel op de juiste wijze zijn gemonteerd.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Over PVS Hoveniers

PVS Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in Den Bosch voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud én sierbestrating.

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang tuinplezier met optimale onderhoudsvriendelijkheid.  Dat is dan ook de uitgangspositie van PVS Hoveniers: een tuin dient als plek om te ontspannen, niet om zorgen te kweken.

Ook de kleinere voor en achtertuin doen wij graag aanleggen en onderhouden als u dit niet zelf meer kunt.

Referenties

 • Addy Raket
  Na een kort intakegesprek met Paul van Stippent, waarbij ik mijn wensen aangaf, zijn de mannen…
 • Rikkert Kelderman
  Via PVS Hoveniers uit Den Bosch een offerte op laten stellen om onze achtertuin opnieuw aan…
 • Joyce Hamilton
  Voor mijn beste vrienden heb ik (als verrassing) PVS Hoveniers gevraagd om hun tuin op te…
 • Paulus Leodrap
  Dat is weer een mooi tuinhuis geworden en natuurlijk geplaats door PVS Hoverniers uit Den Bosch.
Lees meer