Team PVS Hoveniers

Rate this item
(1 Vote)

“Geen klus is ons te gek”

’s-HERTOGENBOSCH – Bij PVS Hoveniers kunt u terecht voor tuinontwerp, -aanleg, –onderhoud en -bestrating. Het bedrijf is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie: Guldengaarde 3 te ’s-Hertogenbosch. Sinds 1 maart is PVS Hoveniers enkele dagen per week geopend voor de vrije verkoop van tuinbenodigdheden als tuingereedschap, kunstgras, beplanting in alle soorten en maten, en meststoffen. Op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop vooral eens binnen!

“Als de vrije verkoop een succes is, breiden we de openingstijden verder uit”, vertellen Paul van Stippent (eigenaar) en Mitch Graus (werkvoorbereider). Als we elkaar spreken, is het even topdrukte. PVS Hoveniers stond namelijk voor het eerst bij TuinIdee, het grootste Nederlandse tuinevent dat onlangs plaatsvond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Paul kreeg het vak van hovenier met de paplepel ingegoten door zijn vader en heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken. PVS Hoveniers heeft inmiddels al ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in alle soorten en maten. Paul en Mitch: “We kunnen een compleet nieuwe droomtuin realiseren, maar ook een bestaande tuin opfrissen door een aantal kleine aanpassingen. Het maakt daarbij niet uit of je een tuin hebt van 10 of 10.000 m2. We pakken elke klus met veel enthousiasme aan, ongeacht het budget. De wensen van de klant vormen voor ons het uitgangspunt.

Van te voren bespreken we duidelijk wat er wel en niet mogelijk is. We denken daarnaast in oplossingen, niet in problemen. Alles om de droomtuin van onze klanten te verwezenlijken.” Het team van PVS Hoveniers bestaat uit verschillende specialisten; stuk voor stuk professionals die perfect op elkaar ingespeeld zijn. “We staan garant voor vakwerk, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast nemen we letterlijk alles uit handen; van de beplanting en het uitgraven en aanleggen van een vijver tot verlichting en aanleggen van de riolering. En niet te vergeten het aanbrengen van de bestrating. De klant is bovendien wat ons betreft koning, dus we gaan sowieso net zolang door totdat deze tevreden is.”

PVS Hoveniers is gevestigd aan Guldengaarde 3 te ’s-Hertogenbosch, 06-29101075 en info@pvshoveniers.nl.
Mitch Graus en Paul van Stippent in de stand van PVS Hoveniers tijdens TuinIdee 2016 in de Brabanthallen
Foto: Ben Nienhuis

Meer weten vul dan hieronder het contactformulier in.

Contactformulier

Naam:*
Woonplaats:
Telefoon:*
E-mail:*
Onderwerp:
Bericht:*